• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,6/5 op Trustpilot
  • 100% klimaatneutraal

Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Plastic vervuiling

Waarom we plastic uit de zee vissen?

Naast het produceren van duurzame hondenvoeding, zetten we ons keihard in voor een beter milieu. Dit doen we onder meer met vissen van plastic, waarom? Dat lees je in deze blog! 🥽

Lees artikel
Vrije uitloop vlees in hondenvoer

Waarom zitten er vrije uitloop dieren in onze voeding?🥩

De keuze is reuze wat betreft keurmerken in de winkelschappen... Welke moet je toch nemen? En welk keurmerk draagt nu écht haar steentje bij aan het klimaat? ...

Lees artikel
Op reis met je hond

Op reis met hond in de camper: 6 handige tips!

Camperhomies geeft ons 6 handige tips die je kunt gebruiken om op pad te gaan met de camper én de hond! Zo geniet jouw hond én jij van de vrijheid die jullie tegemoet gaan. 🐶

Lees artikel
Zelf hondenijsjes maken

DIY | Duurzame hondenijsjes🍦

Gratis tip voor wie tijdens de warme zomerdagen zoekt naar verkoeling voor de hond: met deze heerlijke - en vooral duurzame - hondenijsjes komt jouw viervoeter de zomer zeker door. 🐶

Lees artikel
Hoe voer ik mijn pup?

Hoe voer ik mijn pup? 🐶

Vol enthousiasme kom je thuis: je hebt na maanden wachten éindelijk je pup opgehaald. Een belangrijk onderdeel is het opstellen van een goed voedingsschema... Wij helpen je graag!

Lees artikel
Brokjes Goood

Wat is beter voor je hond: nat, droog of allebei?

Wat staat er voor jouw hond dagelijks op het menu? Brokjes, natvoeding of misschien wel allebei? We krijgen geregeld de vraag wat beter is voor de hond...

Lees artikel
Bedreigde neushoorns

Zo beschermen wij bedreigde neushoorns

De afgelopen 10 jaar is 70 procent van het aantal neushoorns in Kruger - het bekendste wildpark in Zuid-Afrika - verloren gegaan. Dit moet volgens ons stoppen! Hoe we hieraan bijdragen lees je in de blog.

Lees artikel
Familiebedrijf hondenvoeding

Een familiebedrijf sinds 1765, zo doen we dat!

Wat ooit begon met een kleine graanmolen in Wehringen is nu uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf. Benieuwd hoe we dat doen?

Lees artikel
Wat kost een hond per maand?

Wat kost een hond per maand?

Jullie willen als gezin maar al te graag een hond! En dus begint de zoektocht. Toch ben je benieuwd naar één belangrijk ding: wat kost een hond per maand?

Lees artikel
Duurzaam hondenleven

5 tips voor een duurzaam hondenleven!

We kunnen er niet meer omheen: ook honden verdienen een duurzaam leven.💚Geen idee hóe? Kom erachter in deze blog.

Lees artikel
Mag een hond kaas?

Mag een hond kaas?

We kennen het beeld van de smekende hond in de keuken allemaal: Oké, vooruit: één blokje dan… 🧀 Maar is dit wel slim om te doen?

Lees artikel

100% klimaatneutraal: zo doen we dat

's werelds eerste klimaatneutrale hondenvoeding, we zijn er trots op! Maar hoe doen we dit nou eigenlijk? We leggen het je graag uit.

Lees artikel
Mag een hond brood?

Mag een hond brood?

Het lijkt zo onschuldig: je hond zo nu en dan een stukje brood voeren (of misschien wel een hele boterham) tijdens het ontbijt of de lunch. Maar doe je hier wel goed aan?

Lees artikel
Graanvrij hondenvoeding

Hondenvoer met of zonder graan?

In ‘hondenland’ heb je momenteel een '🌶 -item' in de winkelschappen. Graanvrij hondenvoer: maar is dit wel gezond? Lees het in onze blog!

Lees artikel

Mag een hond noten?

Het is een vraag die veel hondenbezitters weleens bezighoudt: mogen honden noten? Zeker wanneer je viervoeter tijdens het feestje bij jou thuis de hele vloer vol pinda’s heeft leeggegeten!

Lees artikel

Samen redden we bedreigde diersoorten

Goood wil goeeed zijn voor jouw huisdier en tegelijkertijd goeed doen voor mens, dier en milieu wereldwijd. Daarom ondersteunen we de Duitse organisatie ‘Rettet das Nashorn’.

Lees artikel

Goood behaalt excellent resultaat!

Goood behaalt excellent resultaat in internationale MVO-index

Lees artikel