• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

(H)eerlijk natuurlijk!

 

Eindelijk, hondenvoer zonder schuldgevoel. Brokjes waarop je kunt vertrouwen, voor jouw hond & onze planeet. Mocht je hond ons voer toch niet lusten, dan krijg je je geld gewoon terug. Dat is onze smaakgarantie.

 

Smaakgarantie hondenvoer

Goood smaakgarantie

De Goood smaakgarantie geldt op droogvoer gekocht in de Goood webshop. Als blijkt dat jouw hond geen fan is van de brokjes, neem dan binnen 4 weken contact met ons op via [email protected]  en verwijs naar de smaakgarantie. We vragen je vervolgens de zak met hondenbrokjes naar ons terug te sturen op het volgende adres:

 

Goood Petfoood
T.a.v. logistieke afdeling
Vaartveld 18
4704 SE Roosendaal

Voorwaarden 

Niets spannend, wel duidelijk.

 

● De smaakgarantie is enkel geldig op droogvoeding

 

● De smaakgarantie is van toepassing op de lichtste variant van een product. Is er een variant van 150 gram beschikbaar, dan is hierop onze smaakgarantie geldig. De perfecte manier om jouw hond te laten proeven.🐶

 

● Wanneer je het zakje naar ons retourneert, dien je eerst met ons contact op te nemen ([email protected]). Wij sturen je dan een formulier die je kunt toevoegen aan het pakket.

 

● Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, controleren wij de zending, en ontvang je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

 

●  Per bestelling mag je maximaal één keer gebruik maken van de smaakgarantie. Mocht je hond het nieuwe voer ook niet lekker vinden, dan kan je dus geen gebruik meer maken van de smaakgarantie.

 

Gezonde hond,
Gelukkig leven!

Net als mensen is elke hond uniek. Om een ​​goede gezondheid voor elke hond te ondersteunen, zijn onze formules aangepast aan verschillende behoeften. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat jouw gezonde hond, niet ten kosten moet gaan van onze planeet. Precies de reden waarom wij de eerste hondenvoeding zijn dat 100 % klimaatneutraal is.

GRATIS voedingstest voor jouw hond >