• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,6/5 op Trustpilot
  • 100% klimaatneutraal
Familiebedrijf in hart en nieren

Een familiebedrijf sinds 1765, zo doen we dat!

Als Nikolaus Müller nog had geleefd, dan las hij deze blog nu ongetwijfeld vol trots en passie. In 1765 opende hij een kleine graanmolen in Wehringen an der Singold in Duitsland. Het bleek het begin te zijn van een mooie reis richting een succesvol familiebedrijf: ruim 250 jaar later is Happy Dog wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 76 landen en met de komst van Goood wordt zes generaties later het eerste licht verteerbare, klimaatneutraal hondenvoer geproduceerd.

 

 

Waar onze hondenvoeding vandaan komt

 

Het meest bijzondere: de productie van het droogvoer gebeurt nog altijd in Wehringen, een plaats in de Duitse deelstaat Beieren. Uiteraard heeft de kleine graanmolen plaatsgemaakt voor een veel groter terrein: vandaag de dag hebben we een fabriek waar de hondenvoeding wordt gemaakt, twee eigen laboratoria, een groot team van dierenartsen en strenge kwaliteitscontroles. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw hond de allerbeste hondenvoeding krijgt.

 

 

Goood: ‘s werelds eerste klimaatneutrale hondenvoeding

Met Goood heeft ons familiebedrijf begin 2019 een nieuwe mijlpaal aan de rijke historie toegevoegd: we leveren ‘s werelds eerste klimaatneutrale hondenvoeding.

Ons productieproces is hierin essentieel: veel van onze grondstoffen komen rechtstreeks uit de regio en de ingrediënten worden zorgvuldig gecontroleerd en verwerkt door middel van warmte om ze goed verteerbaar en duurzaam te houden.

 

Rechtstreeks van eigen bodem

 

We halen onze producten rechtstreeks van eigen bodem en werken nauw samen met lokale leveranciers. Hiermee is de transportroute minimaal wat bijdraagt aan vermindering van de CO2-uitstoot. Daarnaast zijn in onze voeding enkel vrije uitloop dieren verwerkt. Kortom: we doen er alles aan om bij te dragen aan een goeeed klimaat.

 

 

Do Goood en join onze familie!

 

Met onze duurzame hondenvoeding gaan we voor een nieuwe reis binnen ons familiebedrijf: een avontuur richting een beter klimaat voor mens, dier en planeet. Jij ook? Join onze familie en ga voor Goood!

Lees meer

Plastic vervuiling

Waarom we plastic uit de zee vissen?

Naast het produceren van duurzame hondenvoeding, zetten we ons keihard in voor een beter milieu. Dit doen we onder meer met vissen van plastic, waarom? Dat lees je in deze blog! 🥽

Lees artikel
Vrije uitloop vlees in hondenvoer

Waarom zitten er vrije uitloop dieren in onze voeding?🥩

De keuze is reuze wat betreft keurmerken in de winkelschappen... Welke moet je toch nemen? En welk keurmerk draagt nu écht haar steentje bij aan het klimaat? ...

Lees artikel