• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Familiebedrijf in hart en nieren

Een familiebedrijf sinds 1765, zo doen we dat!

Als Nikolaus Müller nog had geleefd, dan las hij deze blog nu ongetwijfeld vol trots en passie. In 1765 opende hij een kleine graanmolen in Wehringen an der Singold in Duitsland. Het bleek het begin te zijn van een mooie reis richting een succesvol familiebedrijf: ruim 250 jaar later is Happy Dog wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 76 landen en met de komst van Goood wordt zes generaties later het eerste licht verteerbare, klimaatneutraal hondenvoer geproduceerd.

 

 

Waar onze hondenvoeding vandaan komt

 

Het meest bijzondere: de productie van het droogvoer gebeurt nog altijd in Wehringen, een plaats in de Duitse deelstaat Beieren. Uiteraard heeft de kleine graanmolen plaatsgemaakt voor een veel groter terrein: vandaag de dag hebben we een fabriek waar de hondenvoeding wordt gemaakt, twee eigen laboratoria, een groot team van dierenartsen en strenge kwaliteitscontroles. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw hond de allerbeste hondenvoeding krijgt.

 

 

Goood: ‘s werelds eerste klimaatneutrale hondenvoeding

Met Goood heeft ons familiebedrijf begin 2019 een nieuwe mijlpaal aan de rijke historie toegevoegd: we leveren ‘s werelds eerste klimaatneutrale hondenvoeding.

Ons productieproces is hierin essentieel: veel van onze grondstoffen komen rechtstreeks uit de regio en de ingrediënten worden zorgvuldig gecontroleerd en verwerkt door middel van warmte om ze goed verteerbaar en duurzaam te houden.

 

Rechtstreeks van eigen bodem

 

We halen onze producten rechtstreeks van eigen bodem en werken nauw samen met lokale leveranciers. Hiermee is de transportroute minimaal wat bijdraagt aan vermindering van de CO2-uitstoot. Daarnaast zijn in onze voeding enkel vrije uitloop dieren verwerkt. Kortom: we doen er alles aan om bij te dragen aan een goeeed klimaat.

 

 

Do Goood en join onze familie!

 

Met onze duurzame hondenvoeding gaan we voor een nieuwe reis binnen ons familiebedrijf: een avontuur richting een beter klimaat voor mens, dier en planeet. Jij ook? Join onze familie en ga voor Goood!

Lees meer

Graanvrij hondenvoer

Waarom we steeds vaker graanvrij hondenvoer zien

Granen zitten in veel producten, waaronder vaak in hondenvoer. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom zien we steeds vaker hondenvoer zonder granen voorbij komen.

Lees artikel
Mijn hond drinkt veel water

Mijn hond drinkt veel water, wat is er aan de hand?

Hangt jouw lieve viervoeter ineens opvallend veel boven de waterbak? Dan moeten de alarmbellen gaan rinkelen. Als jouw hond teveel water drinkt, dan is er iets aan de hand. Maar wat?

Lees artikel