• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,6/5 op Trustpilot
  • 100% klimaatneutraal

Goood behaalt excellent resultaat!

Goood is erkend als verantwoorde organisatie. Onze duurzame premium hondenvoeding is opgenomen in ‘The Good Shopping Guide’; een overzicht van verantwoorde bedrijven.

 

Goood heeft een accreditatie van The Ethical Company Organisation ontvangen. De index van The Ethical Company Organisation dient als internationaal erkende maatstaf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het onderzoek richt zich op drie gebieden: mens, dier en milieu. De beoordeling helpt consumenten een verantwoorde keuze te maken.

 

 

Goood heeft in deze Ethical Company Index een uitstekend resultaat behaald. De CO2-neutrale productie van onze premium diervoeding met natuurlijke ingrediënten, voldoet aan internationaal erkende standaarden. Met een score van 95 uit 100 worden onze inspanningen voor een duurzame planeet gezien en gewaardeerd.

 

Daar zijn we trots op!

 

Blijf op de hoogte van al onze goeeede ontwikkelingen door ons te volgen op Instagram en/of Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Laat het jouw lieve snuit testen! In het belang van hem en onze planeet.

 

Lees meer

Plastic vervuiling

Waarom we plastic uit de zee vissen?

Naast het produceren van duurzame hondenvoeding, zetten we ons keihard in voor een beter milieu. Dit doen we onder meer met vissen van plastic, waarom? Dat lees je in deze blog! 🥽

Lees artikel
Vrije uitloop vlees in hondenvoer

Waarom zitten er vrije uitloop dieren in onze voeding?🥩

De keuze is reuze wat betreft keurmerken in de winkelschappen... Welke moet je toch nemen? En welk keurmerk draagt nu écht haar steentje bij aan het klimaat? ...

Lees artikel