• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Goood behaalt excellent resultaat!

Goood is erkend als verantwoorde organisatie. Onze duurzame premium hondenvoeding is opgenomen in ‘The Good Shopping Guide’; een overzicht van verantwoorde bedrijven.

 

Goood heeft een accreditatie van The Ethical Company Organisation ontvangen. De index van The Ethical Company Organisation dient als internationaal erkende maatstaf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het onderzoek richt zich op drie gebieden: mens, dier en milieu. De beoordeling helpt consumenten een verantwoorde keuze te maken.

 

 

Goood heeft in deze Ethical Company Index een uitstekend resultaat behaald. De CO2-neutrale productie van onze premium diervoeding met natuurlijke ingrediënten, voldoet aan internationaal erkende standaarden. Met een score van 95 uit 100 worden onze inspanningen voor een duurzame planeet gezien en gewaardeerd.

 

Daar zijn we trots op!

 

Blijf op de hoogte van al onze goeeede ontwikkelingen door ons te volgen op Instagram en/of Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Laat het jouw lieve snuit testen! In het belang van hem en onze planeet.

 

Lees meer

Welke voeding voor mijn hond?

Alles wat je moet weten over het belang van de juiste voeding voor je hond

In deze blog praten we graag over het belang van goede voeding voor honden, de voordelen van evenwichtige voeding, de gevaren van verkeerde voeding en welke voedingsstoffen honden nodig hebben.

Lees artikel

Welk voer voor hond met jeuk?

We beseffen als geen ander dat het heel vervelend is voor je hond als hij of zij zo nu en dan kampt met behoorlijke jeuk. Nu kan dit natuurlijk wel eens voorkomen, maar als dit blijft aanhouden, dan is het raadzaam om in actie te komen.

Lees artikel