• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Goood behaalt excellent resultaat!

Goood is erkend als verantwoorde organisatie. Onze duurzame premium hondenvoeding is opgenomen in ‘The Good Shopping Guide’; een overzicht van verantwoorde bedrijven.

 

Goood heeft een accreditatie van The Ethical Company Organisation ontvangen. De index van The Ethical Company Organisation dient als internationaal erkende maatstaf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het onderzoek richt zich op drie gebieden: mens, dier en milieu. De beoordeling helpt consumenten een verantwoorde keuze te maken.

 

 

Goood heeft in deze Ethical Company Index een uitstekend resultaat behaald. De CO2-neutrale productie van onze premium diervoeding met natuurlijke ingrediënten, voldoet aan internationaal erkende standaarden. Met een score van 95 uit 100 worden onze inspanningen voor een duurzame planeet gezien en gewaardeerd.

 

Daar zijn we trots op!

 

Blijf op de hoogte van al onze goeeede ontwikkelingen door ons te volgen op Instagram en/of Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Laat het jouw lieve snuit testen! In het belang van hem en onze planeet.

 

Lees meer

Graanvrij hondenvoer

Waarom we steeds vaker graanvrij hondenvoer zien

Granen zitten in veel producten, waaronder vaak in hondenvoer. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom zien we steeds vaker hondenvoer zonder granen voorbij komen.

Lees artikel
Mijn hond drinkt veel water

Mijn hond drinkt veel water, wat is er aan de hand?

Hangt jouw lieve viervoeter ineens opvallend veel boven de waterbak? Dan moeten de alarmbellen gaan rinkelen. Als jouw hond teveel water drinkt, dan is er iets aan de hand. Maar wat?

Lees artikel