• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

 

 

 

Natuurlijke hondenvoeding

Dierlijke bijproducten

 

Slachtafval, dierlijke bijproducten, wat voor vlees zit er nu eigenlijk in hondenvoeding? En wat voor leven hebben de dieren gehad? Het is allemaal heel onduidelijk…

Wij hebben er genoeg van, tijd voor verandering.

Dierenwelzijn

 

Ons vlees komt van dieren met gecontroleerde vrije uitloop en onze vis uit duurzame aquacultuur. Daarmee leveren we een waardevolle bijdrage aan het welzijn van de dieren en tegelijkertijd krijgt je hond eerlijk, gezond en lekkere proteïne voorgeschoteld.

Kwaliteitsvlees

Onze dieren krijgen uitsluitend natuurlijk voedsel & groeien zonder hormonen. Dat verschil proeft jouw hond!

Vrije uitloop kip met regionale pastinaak

De door ons geselecteerde vrije uitloop kippen hebben veel ruimte om te lopen en te krabben. Ook besteden we aandacht aan de voeding van de dieren. Het recept zit boordevol malse kip, ijzer, zink, lokale gerst & pastinaak. Dit maakt de voeding zeer licht verteerbaar.

Samenstelling Goood kip

Duurzame vis en regionale groenten

Onze forel is afkomstig van duurzame aquacultuur en zijn rijk aan eiwitten en essentiële vetten. De omega 3 en 6 vetzuren in vis en lijnzaad zijn goed voor huid en vacht. Het recept is aangevuld met wortel, pastinaak & peterselie en dus volledig graanvrij.

Vrije uitloop lam & Alpen hennep

Ons hoogwaardig lamsvlees is afkomstig van een gecontroleerde vrije uitloop boerderij. De lammeren kunnen genieten van de frisse lucht en grazen in de weilanden. Hennep is rijk aan voedingsstoffen en vitale stoffen, groenlipmossel is goed voor de botten en gewrichten.

Samenstelling lam

Vrije uitloop lam & duurzame forel

Hoogwaardige gecombineerde eiwitbronnen voorzien jouw pup van alle behoeftes. De lam is afkomstig van gecontroleerde vrije uitloop en de forel van duurzame aquacultuur. Pastinaak en aardappelen maken het recept extra licht verteerbaar. Deze eiwitten, vitamines en zink van lam en forel zijn goed voor de groei en het immuunsysteem van jouw pup!

Vrije uitloop kip & duurzame forel

Hoogwaardige gecombineerde eiwitbronnen voorzien jouw senior hond van alle benodigde voedingsstoffen. De kippen die we selecteren zijn afkomstig van vrije uitloop boerderijen, zodat ze heel de dag vrij kunnen bewegen. De combinatie van kip & vis is aangepast op de behoefte van een Senior hond.