• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Voor onze planeet

 

 

 

Ecologische pootafdruk

 

Het maken van hondenvoeding gaat gepaard met veel uitstoot. Van het vleesgebruik tot alle transportroutes, de planeet wordt er niet blij van en wij ook niet…

Tijd voor verandering!

Goood voor de toekomst

 

Onze hondenvoeding is 100% klimaatneutraal van de akker tot in het voerbakje. De voeding wordt zoveel mogelijk met hernieuwbare energie geproduceerd. De onvermijdelijke CO₂-uitstoot compenseren we met een gecertificeerd klimaatproject.

Doe Goood!

Met elke smaakvariatie steun je een van onze partners in verschillende sociale projecten. Zo help je bijvoorbeeld de oceanen reinigen, bedreigde diersoorten beschermen, bomen planten en verwaarloosde dieren redden.

Onze initiatieven
Lokale ingrediënten

Lokale boerderijen

 

We vermijden lange transportwegen. Daarom komt tot wel 70% van de ingrediënten uit de streek waar we de voeding produceren; in een omtrek van 100 km rond Augsburg in Beieren. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden hiermee ook perspectief voor de boeren.

Bekrooond!

 

Met onze milieubewuste en duurzame manier van werken leggen we de lat iets hoger. En onze innovatieve denkwijze is beloond! Als eerste Duitse hondenvoeding merk zijn we bekroond met de Ethical Award. Het onafhankelijke instituut ‘The Ethical Company Organisation’ kende ons de Ethical Award toe, voor onze waarden en onze ecologische manier van werken.

 

 

71.691

kg plastic uit de oceaan gehaald, met onze #DoGoood initiatieven.

93.598

bomen geplant, met onze partner Eden Reforestation.

42.087

maaltijden geserveerd aan hulpbehoevende honden.

Laat jouw hond proeven!

Ons proefpakket bevat een selectie van brokjes, natvoeding en snacks. Een heerlijke box zonder verplichtingen, geleverd aan huis.