• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

 

 

Goood loyaliteitspunten.

Vanaf nu kun je bij ons pootjes (punten) sparen en inwisselen voor aantrekkelijke kortingen op jouw volgende aankoop!🤩 Vanaf nu is elke bestelling in de Goood webshop dubbel zoveel waard.  Je krijgt namelijk niet alleen duurzaam en kwalitatief hoogwaardig premium hondenvoer dat goed is voor jouw hond, maar spaart ook Goood spaarpunten die je kunt inwisselen voor een aantrekkelijke korting bij jouw volgende bestelling.

Zo worden punten verzameld

Iedere geregistreerde klant van de webshop kan loyaliteitspunten verzamelen. En dat is heel eenvoudig! Voor elke volle euro die je uitgeeft in de webshop ontvang je één pootje, daarnaast kun je ook extra punten sparen door bijvoorbeeld onze duurzame boodschap te verspreiden. Zie hieronder direct alle opties.

Direct na ontvangst van de betaling worden jouw pootjes automatisch bijgeschreven op je account. Zie hiervoor linksonder in het scherm je tussenstand (tekstballon met ‘verdien pootjes’).

Foto twee honden

Geef €10, krijg €10!

Deel korting met je vrienden. Snuffel hier voor meer informatie!

Wij helpen je naar het juiste resultaat!

 

Weet je niet welk voer je nodig hebt? Doe de test en krijg een gratis voedingsadvies afgesteld op basis van jouw hond zijn leeftijd, gewicht & eventuele bijzonderheden.

Probeer nu