• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,6/5 op Trustpilot
  • 100% klimaatneutraal

Samen redden we bedreigde diersoorten

Rettet das Nashorn (Red de neushoorn) zet zich in voor de bescherming van bedreigde diersoorten. Hoe? Door de Black Mamba Anti-stroper Eenheid te steunen. Deze groep vrouwen speurt in het Kruger National Park in Zuid-Afrika naar stropers en wapens. Met slechts één doel: de laatste witte neushoorns beschermen.

 

Neushoorns beschermen? Honden hebben er neus voor!

 

Rettet das Nashorn traint bijvoorbeeld speciale speurhonden om de Black Mambas te helpen bij hun missie. Want honden zijn echte speurneuzen. Met hun uitstekende reukvermogen kunnen ze goeeed doen. Ze doorzoeken auto’s om te voorkomen dat stropers wapens de nationale parken insmokkelen en beschermen zo samen met de Black Mambas de bedreigde dieren.

Voor zo’n belangrijke taak is goede, gezonde voeding natuurlijk onmisbaar voor de speurhonden. Daarom is Goood Dog trotse partner van de organisaties Rettet das Nashorn en de Black Mambas.

 

Het team in actie

Ethische mentaliteit

 

De Black Mambas informeren ook de plaatselijke bevolking over dierenwelzijn en het belang van de bescherming van de natuur. Door bewustzijn te creëren voor de verwoestende effecten van stroperij en door de locals voorlichting te geven over de omgeving en het behoud ervan, creëren ze bewustzijn en een ethische mentaliteit bij toekomstige generaties.

Blijf op de hoogte van deze samenwerking door ons te volgen op Instagram en Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Laat het jouw lieve snuit testen! In het belang van hem en onze planeet.

Bekijk alle producten >

Lees meer

Plastic vervuiling

Waarom we plastic uit de zee vissen?

Naast het produceren van duurzame hondenvoeding, zetten we ons keihard in voor een beter milieu. Dit doen we onder meer met vissen van plastic, waarom? Dat lees je in deze blog! 🥽

Lees artikel
Vrije uitloop vlees in hondenvoer

Waarom zitten er vrije uitloop dieren in onze voeding?🥩

De keuze is reuze wat betreft keurmerken in de winkelschappen... Welke moet je toch nemen? En welk keurmerk draagt nu écht haar steentje bij aan het klimaat? ...

Lees artikel