• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Samen redden we bedreigde diersoorten

Rettet das Nashorn (Red de neushoorn) zet zich in voor de bescherming van bedreigde diersoorten. Hoe? Door de Black Mamba Anti-stroper Eenheid te steunen. Deze groep vrouwen speurt in het Kruger National Park in Zuid-Afrika naar stropers en wapens. Met slechts één doel: de laatste witte neushoorns beschermen.

 

Neushoorns beschermen? Honden hebben er neus voor!

 

Rettet das Nashorn traint bijvoorbeeld speciale speurhonden om de Black Mambas te helpen bij hun missie. Want honden zijn echte speurneuzen. Met hun uitstekende reukvermogen kunnen ze goeeed doen. Ze doorzoeken auto’s om te voorkomen dat stropers wapens de nationale parken insmokkelen en beschermen zo samen met de Black Mambas de bedreigde dieren.

Voor zo’n belangrijke taak is goede, gezonde voeding natuurlijk onmisbaar voor de speurhonden. Daarom is Goood Dog trotse partner van de organisaties Rettet das Nashorn en de Black Mambas.

 

Het team in actie

Ethische mentaliteit

 

De Black Mambas informeren ook de plaatselijke bevolking over dierenwelzijn en het belang van de bescherming van de natuur. Door bewustzijn te creëren voor de verwoestende effecten van stroperij en door de locals voorlichting te geven over de omgeving en het behoud ervan, creëren ze bewustzijn en een ethische mentaliteit bij toekomstige generaties.

Blijf op de hoogte van deze samenwerking door ons te volgen op Instagram en Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Laat het jouw lieve snuit testen! In het belang van hem en onze planeet.

Bekijk alle producten >

Lees meer

Welke voeding voor mijn hond?

Alles wat je moet weten over het belang van de juiste voeding voor je hond

In deze blog praten we graag over het belang van goede voeding voor honden, de voordelen van evenwichtige voeding, de gevaren van verkeerde voeding en welke voedingsstoffen honden nodig hebben.

Lees artikel

Welk voer voor hond met jeuk?

We beseffen als geen ander dat het heel vervelend is voor je hond als hij of zij zo nu en dan kampt met behoorlijke jeuk. Nu kan dit natuurlijk wel eens voorkomen, maar als dit blijft aanhouden, dan is het raadzaam om in actie te komen.

Lees artikel