• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Samen redden we bedreigde diersoorten

Rettet das Nashorn (Red de neushoorn) zet zich in voor de bescherming van bedreigde diersoorten. Hoe? Door de Black Mamba Anti-stroper Eenheid te steunen. Deze groep vrouwen speurt in het Kruger National Park in Zuid-Afrika naar stropers en wapens. Met slechts één doel: de laatste witte neushoorns beschermen.

 

Neushoorns beschermen? Honden hebben er neus voor!

 

Rettet das Nashorn traint bijvoorbeeld speciale speurhonden om de Black Mambas te helpen bij hun missie. Want honden zijn echte speurneuzen. Met hun uitstekende reukvermogen kunnen ze goeeed doen. Ze doorzoeken auto’s om te voorkomen dat stropers wapens de nationale parken insmokkelen en beschermen zo samen met de Black Mambas de bedreigde dieren.

Voor zo’n belangrijke taak is goede, gezonde voeding natuurlijk onmisbaar voor de speurhonden. Daarom is Goood Dog trotse partner van de organisaties Rettet das Nashorn en de Black Mambas.

 

Het team in actie

Ethische mentaliteit

 

De Black Mambas informeren ook de plaatselijke bevolking over dierenwelzijn en het belang van de bescherming van de natuur. Door bewustzijn te creëren voor de verwoestende effecten van stroperij en door de locals voorlichting te geven over de omgeving en het behoud ervan, creëren ze bewustzijn en een ethische mentaliteit bij toekomstige generaties.

Blijf op de hoogte van deze samenwerking door ons te volgen op Instagram en Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Laat het jouw lieve snuit testen! In het belang van hem en onze planeet.

Bekijk alle producten >

Lees meer

Graanvrij hondenvoer

Waarom we steeds vaker graanvrij hondenvoer zien

Granen zitten in veel producten, waaronder vaak in hondenvoer. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom zien we steeds vaker hondenvoer zonder granen voorbij komen.

Lees artikel
Mijn hond drinkt veel water

Mijn hond drinkt veel water, wat is er aan de hand?

Hangt jouw lieve viervoeter ineens opvallend veel boven de waterbak? Dan moeten de alarmbellen gaan rinkelen. Als jouw hond teveel water drinkt, dan is er iets aan de hand. Maar wat?

Lees artikel