• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Mag een hond komkommer?

Mag een hond komkommer? 🥒

Natúúrlijk is je hond dol op een lekkere snack en uiteraard eet hij of zij maar al te graag een stukje vlees mee ‘s avonds. Dit heeft natuurlijk invloed op de kilo’s van je viervoeter en daarom is het goed om je trouwe beest zo nu en dan een gezonde snack te geven. Gezonder dan een komkommer kan haast niet, maar mag een hond dit wel eten?

 

 

Mag ik mijn hond een
stukje komkommer geven? 🐶

 

We zijn overtuigd dat ook jij thuis wel eens een komkommer hebt liggen. Of het nu is in de koude koelkast of in de fruit- of groentebak, de komkommer is een geliefde groente in menig gezin. Maar wist je dat ook honden maar al te graag meegenieten van het groene product? Indien jij jouw hond nog nooit (een schijfje) komkommer hebt gegeven, dan is het tijd om het tij te keren. Het is namelijk goed voedsel voor de viervoeter.

 

 

Honden mogen dus
komkommer 🥒
 

 

De komkommer bestaat voornamelijk uit water en dus krijgt je hond weinig calorieën binnen. Tevens zitten er veel vitamines en andere goede voedingsstoffen in de groente en de komkommer bevat geen vet, wat de groene snack een wel heel gezonde maakt. Boft jouw hond even!

 

Beste alternatief voor komkommer >

 

Mag een hond komkommer
met schil?

 

Omdat de komkommer zoveel water bevat, kan het ook nog als verkoeling zorgen. Al met al is het dus aan te raden om je hond zo nu en dan een stukje of schijfje komkommer te geven. Denk er wel even aan om de schil goed te wassen (of volledig af te schillen), want deze kunnen nog wel bestrijdingsmiddelen bevatten.

 

 

Mijn hond heeft komkommer gegeten, wat nu? 😮

 

Voor wie weleens in paniek is geraakt wanneer je hond komkommer at: nergens voor nodig! Laat je viervoeter gerust meegenieten van de gezonde snack. Zeker wanneer hij of zij op dieet is, is het raadzaam om komkommer aan je hond te geven. Naast het feit dat het erg gezond is, is het ook nog eens hartstikke lekker. Dat geldt overigens ook voor een van onze snacks, die eveneens lekker én gezond zijn.

 

GRATIS voedingstest voor jouw hond >
1.879 baasjes gingen je voor!🤩

Lees meer

Mag een hond banaan

Mag een hond banaan?

Banaan is een heerlijke, zoete vrucht. Lekker door de yoghurt, of zo om te snacken. Het kan weleens gebeuren dat er een stukje op de grond valt. Kan het kwaad dat je hond dan een stukje banaan eet?

Lees artikel
Hoe Pasen vieren met je hond

Hoe vier ik Pasen met mijn hond?

Pasen vier je met de hele familie, dus ook je hond. Hoe zorg je ervoor dat je Pasen op een leuke manier en zonder chocola met je hond kan vieren?

Lees artikel