• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Hoe Pasen vieren met je hond

Hoe vier ik Pasen met mijn hond?

Met Pasen mogen we weer paaseitjes zoeken. Lekker het huis overhoop halen in de zoektocht. Er is alleen iemand in de familie die dit nog beter kan dan ons… De hond natuurlijk! Maar hoe kun je Pasen nu goed vieren met je hond?

 

 

Chocola🍫

 

 

Paaseitjes zijn vaak gemaakt van chocola en helaas is dit slecht voor honden. In chocola zit namelijk Theobromine wat giftig is voor honden. Kies er daarom voor om je hond Pasen te laten vieren met gekookte eieren. Deze vinden honden niet alleen erg lekker, maar zijn ook nog eens gezond. Let er wel op dat je de eieren goed laat afkoelen. Je wilt niet hebben dat je hond z’n bek verbrandt!

 

 

Eieren zoeken🔎

 

 

Het is natuurlijk het leukst als de hele familie mee zoekt, dus ook de hond. Je hond gaat het geweldig vinden om de eieren te zoeken en daarvoor beloond te worden! Blijf altijd bij je hond zodat hij niet een heel ei in zijn bek neemt. Verstop eerst de eieren in huis of in de tuin voordat je je hond laat zoeken. Laat hem dan één ei zien en hier aan ruiken. Het zoeken kan beginnen!

Snackpack

Tip: Beloon jouw hond met ons Snack-pakket!Een (h)eerlijke beloning, waar jouw hond nóg meer voldoening uithaalt dan enkel een gekookt ei. 😉

Goood Snackpakket >

 

Plastic eieren🥚

 

 

Naast gekookte eieren kun je ook gebruik maken van plastic eieren. Deze kun je vullen met snacks zoals de soft snack vrije uitloop lam! Als je hond nog jong is of niet zo goed kan zoeken is dit een beter alternatief. Door de geur van de snack kan je hond deze eieren makkelijker vinden. Op die manier is het niet te moeilijk. Een ideale manier om op een feestelijke wijze je hond iets nieuws te leren!

 

 

Wandeling🐾

 

 

Heeft je hond alle eieren gevonden? Dan kunnen jullie nog samen een Paaswandeling maken! De lente is begonnen en langzaam maar zeker wordt het buiten warmer. Ga samen naar een bos of het lokale park. Vier Pasen samen door een extra lange wandeling te maken! Wedden dat jouw hond zo een Goeeede Pasen heeft? 😉

Lees meer

Welke voeding voor mijn hond?

Alles wat je moet weten over het belang van de juiste voeding voor je hond

In deze blog praten we graag over het belang van goede voeding voor honden, de voordelen van evenwichtige voeding, de gevaren van verkeerde voeding en welke voedingsstoffen honden nodig hebben.

Lees artikel

Welk voer voor hond met jeuk?

We beseffen als geen ander dat het heel vervelend is voor je hond als hij of zij zo nu en dan kampt met behoorlijke jeuk. Nu kan dit natuurlijk wel eens voorkomen, maar als dit blijft aanhouden, dan is het raadzaam om in actie te komen.

Lees artikel