• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Wat is het beste hondenvoer?

Wat is het beste hondenvoer?

We krijgen geregeld de vraag welk type hondenvoer men nu eigenlijk in huis moet halen. Hiermee doelen we op droog– of natvoer. Bij droogvoer moet je denken aan de bekende kilo zakken vol brokken, bij natvoer gaat het om blikjes met daarin het gemalen vlees. Maar welk type hondenvoer is nu eigenlijk het beste?

 

 

Droog- of natvoer:
Wat is het beste hondenvoer?

Al eerder schreven we een blog over beide types en vertelden we of je jouw hond beter droog- of natvoer kunt geven. De conclusie: beide producten hebben zo hun voordelen. Daarom staan we dit keer stil bij wat nu eigenlijk echt goed hondenvoer is. Met andere woorden: hoe kies ik het beste hondenvoer voor mijn hond?

 

Daar vraag je ons wat… Grapje natuurlijk! Bij de keuze voor hondenvoer, is het belangrijk dat je over de volgende dingen nadenkt:

 

 

Voldoende voedingsstoffen

Net als bij mensen, geldt ook bij honden dat ze voldoende energie moeten hebben om de dag door te komen. Dit begint natuurlijk bij voeding. Krijgt jouw viervoeter voldoende (en de juiste) voedingsstoffen binnen, dan zal hij of zij hiervan de positieve effecten ervaren voor wat betreft de gezondheid en werking van het lichaam en een goede huid.

 

 

De juiste ingrediënten

Geef je hond daarom hondenvoeding met goede ingrediënten. En ja, je raadt het al: bij Goood zit dit goed! We verkopen hondenvoer met ingrediënten die alle voedingsstoffen bevatten die je hond nodig heeft. Onze voeding bevat de juiste mix aan eiwitten, koolhydraten, vitamines, mineralen en vetten en is ook nog eens hartstikke duurzaam.

 

 

Natuurlijke hondenvoeding

We hebben enkel vrije-uitloopdieren in onze voeding verwerkt en de ingrediënten komen rechtstreeks vanuit de boeren uit de regio. Dit maakt dat onze hondenvoeding 100% klimaatneutraal is en dat proeft jouw hond absoluut!

 

Benieuwd naar ons productieproces? Check ‘t hier!

 

Lees meer

Welke voeding voor mijn hond?

Alles wat je moet weten over het belang van de juiste voeding voor je hond

In deze blog praten we graag over het belang van goede voeding voor honden, de voordelen van evenwichtige voeding, de gevaren van verkeerde voeding en welke voedingsstoffen honden nodig hebben.

Lees artikel

Welk voer voor hond met jeuk?

We beseffen als geen ander dat het heel vervelend is voor je hond als hij of zij zo nu en dan kampt met behoorlijke jeuk. Nu kan dit natuurlijk wel eens voorkomen, maar als dit blijft aanhouden, dan is het raadzaam om in actie te komen.

Lees artikel