• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Duurzaam hondenvoer testen

(H)eerlijk, gezond hondenvoer.

✔︎ Laat jouw hond onze voeding proeven
✔︎ Gratis geleverd, zonder verplichtingen
🌟 + 94% van de bewuste baasjes ziet positief resultaat!

Jij gezond, jouw hond gezond!

Slachtafval, dierlijke bijproducten, wat voor vlees zit er nu eigenlijk in hondenvoeding? En wat voor leven hebben de dieren gehad? Het is allemaal heel onduidelijk… Wij hebben er genoeg van, tijd voor verandering. Ons vlees komt van dieren met gecontroleerde vrije uitloop en onze vis uit duurzame aquacultuur. Daarmee leveren we een waardevolle bijdrage aan het welzijn van de dieren en tegelijkertijd krijgt je hond eerlijk, gezond en lekkere proteïne voorgeschoteld.

Neem afscheid van de nasty vul- & conserveringsmiddelen… Laat jouw hond genieten van natuurlijke groenten & fruit rechtstreek van de akker. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van regionale pastinaak boordevol gezonde vezels voor het hart van jouw hond. Of hoogwaardige hennep voor de versterking van jouw hond zijn botten. Jij gezond, jouw hond gezond!

Het maken van hondenvoeding gaat gepaard met veel uitstoot. Van het vleesgebruik tot alle transportroutes, de planeet wordt er niet blij van en wij ook niet… Tijd voor verandering! Onze hondenvoeding is 100% klimaatneutraal van de akker tot in het voerbakje. De voeding wordt zoveel mogelijk met hernieuwbare energie geproduceerd. De onvermijdelijke CO₂-uitstoot compenseren we met een gecertificeerd klimaatproject.

Of dat nog niet genoeg is?! Goood wordt geproduceerd in ons eeuwenoud familiebedrijf met eigen laboratorium en team aan dierenartsen. We worden dus niet vertegenwoordigd door de grote internationale multinationals! Klinkt dat niet Goood?!

 

Naast het produceren van duurzame hondenvoeding, zetten we ons keihard in voor een beter milieu. Dit doen we onder meer via onze #DoGoood-initatieven: een deel van de opbrengst van al onze verkochte producten gaat naar een duurzame toekomst voor onze planeet, mens en dier. Wist je dat we al ruim 34 duizend kilo plastic uit de oceaan hebben verwijdert!

 

Probeer nu

 

Hoe werkt het?

Wij helpen je naar het juiste resultaat!

 

Samengesteld op basis van jouw hond zijn leeftijd, gewicht & eventuele bijzonderheden.

Probeer nu

Voedselzoeker voor mijn hond

Ontvang de volledige Goood beleving!

 

(H)eerlijke brokjes, natvoeding & snacks in 1 box! Gegarandeerd dat dit zorgt voor veel kwispelmomentjes.

Probeer nu

Zit nergens aan vast!

 

Vandaag bestellen, is morgen smullen & dat alles zonder verplichtingen.

Probeer nu

Bewuste baasjes aan het woord: