• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Goood geeft terug.💕

Februari – maand van de liefde!💚

Onvoorwaardelijke liefde, iets waar jouw hond elke dag van mag genieten! Helaas zit niet iedere hond in deze ‘luxe‘ positie…

 

Wij van Goood willen in deze liefdevolle maand ook de hulpbehoevende honden voorzien van een portie liefde! Daarom doneren we vanaf 9 februari tot aan Valentijnsdag (14/02/2021) één maaltijd per nieuwe volger op onze Instagram.

 

Deel, doe mee & let’s do GOOOD!🐶

Stap 1. Volg ons op Instagram.

Meedoen is simpel! Door ons te volgen op Instagram doneer je één maaltijd Goood aan hulpbehoevenden honden in Nederland.

 

Stap 2. ✓ Je hebt gedoneerd.

Op Valentijnsdag (14/02/2021) maken we de balans op en doneren we per volger 250 gram Goood aan hulpbehoevenden honden in Nederland. Dit doen we in samenwerking met Stichting Dierenlot.

Wist je dat je per aankoop Goood ook actief goede dingen kunt doen voor klimaat, dier & bevolking?

Meer over Goood....

Je houdt van je hond en van de natuur. Wij ook. Daarom is onze gezonde premium hondenvoeding op natuurlijke en duurzame wijze geproduceerd. Precies zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft.

 

Het Goood voedingsconcept is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en ontwikkeld in samenwerking met onze dierenartsen. Door de jarenlange ervaring van onze dierenartsen is het uitgekiende voedingsconcept perfect afgestemd op de leeftijd, grootte en behoeften van jouw hond.

Lees meer over onze voeding >

Slachtafval, dierlijke bijproducten, wat voor vlees zit er nu eigenlijk in hondenvoeding? En wat voor leven hebben de dieren gehad? Het is allemaal heel onduidelijk… Wij hebben er genoeg van, tijd voor verandering…

 

… Wij kopen ons gecertificeerd vlees van dieren met vrije uitloop en onze duurzaam geteelde vis van leveranciers die we vertrouwen. Onze kip en lam met vrije uitloop en de forel uit duurzame teelt hebben het hele jaar door voldoende plaats om te bewegen en krijgen zelf ook enkel natuurlijke voeding. Dat verschil proeft jouw hond!

Lees meer over onze ingrediënten >

Het maken van hondenvoeding gaat gepaard met veel uitstoot. Van het vleesgebruik tot alle transportroutes, de planeet wordt er niet blij van en wij ook niet…

 

… Daarom is onze hondenvoeding 100% klimaatneutraal van de akker tot in het voerbakje. De voeding wordt zoveel mogelijk met hernieuwbare energie geproduceerd. De onvermijdelijke CO₂-uitstoot compenseren we met een gecertificeerd klimaatproject.

 

Lees alles over onze Sociale betrokkenheid >

Donatie actie is geldig vanaf 9 februari 2021 tot en met 14 februari 2021. Volgers worden geteld vanaf startdatum op het account gooodpetfood.nl. Het maximum aantal maaltijden bedraagt 850 stuks. Hiervan houden we onze Instagram volgers op de hoogte (via Instagram).