• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Refer a friend 1

Geef €10 en krijg €10

Wat is er leuker dan korting? Korting delen met je vrienden! Verwijs je vrienden door naar Goood en profiteer beide van €10 korting.

Deel met iedereen!

Wanneer je van een vriend €10 korting ontvangt, krijg je een mailtje. In deze mail vind je een link die je doorverwijst naar onze website. Op onze website wordt een menu geopend waarin de kortingscode staat. Deze code kun je gebruiken in je winkelmandje bij het afrekenen! En vergeet niet dat je nog meer vrienden kan verwijzen voor extra korting!😉

Ja! Het is mogelijk om met meerdere vrienden van de korting gebruik te maken. Voor iedere vriend krijg je €10 korting! Meer informatie hierover is te vinden in ons Loyaliteits Pawgramma.

Zonder account kun je helaas geen gebruik maken van de korting. Hier kun je gemakkelijk en snel een account maken. Als je eenmaal een account kun je je vrienden doorverwijzen en van nog meer korting genieten!

Door onze voedingstest in te vullen ontvang je een gratis voedingsadvies. Dit advies is samengesteld op basis van jouw hond zijn leeftijd, gewicht & eventuele bijzonderheden.

Dat kan! Met ons Loyaliteits Pawgramma kun je pootjes verdienen die je weer kan inwisselen voor korting. Ga snel naar ons Loyaliteits Pawgramma en kom erachter wat je kan doen om pootjes te sparen!