80 % Biologisch eendenvlees

Snack voor honden op basis van Biologisch eend Snack voor honden op basis van Biologisch eend Wij doneren aan goede doelen!
Snack voor honden op basis van Biologisch eend Snack voor honden op basis van Biologisch eend Wij doneren aan goede doelen!
Meatsnack | BIO

Meat Gooodies – Eend (BIO)

Op voorraad

6,95incl. Btw

75 gram

 

Zoek verkooppunt
  • Zeer goed verdraagbaar
  • 100 % graanvrij
  • 80 % BIO-Eend

Hoofdingrediënten

Eendenvlees bevat van nature belangrijke voedingsstoffen zoals ijzer, zink en B-vitaminen, die bijdragen aan een gezond immuunsysteem, een glanzende vacht en een optimaal energieniveau.

Lijnzaad biedt honden voordelen zoals omega-3 vetzuren voor een gezonde huid, vacht en gewrichten, vezels voor een goede spijsvertering, en antioxidanten voor een sterk immuunsysteem.

Omschrijving

Natuur & hond, duurzaam gezond; Verwen jouw hond met het beste Biologische eendenvlees! 

Ontdek Meat Gooodies Biologische Eend, een heerlijke en voedzame traktatie voor je trouwe viervoeter. Met een indrukwekkende 80% biologisch eendenvlees, biedt deze snack een smakelijke bron van hoogwaardige eiwitten die essentieel zijn voor de algehele gezondheid. Bovendien is deze snack volledig graanvrij, waardoor het een uitstekende keuze is voor honden met voedselgevoeligheden of intoleranties. Dankzij de hoge kwaliteit en de biologische oorsprong van het eendenvlees, is Meat Gooodies Biologische Eend goed verteerbaar en goed verdraagbaar, wat zorgt voor een gelukkige buik en een tevreden hond. Bovendien bevat eendenvlees van nature belangrijke voedingsstoffen zoals ijzer, zink en B-vitaminen, die bijdragen aan een gezond immuunsysteem, een glanzende vacht en een optimaal energieniveau.

80 % biologisch eendenvlees* (gedroogd), plantaardige bijproducten* (o.a. 9,5 % lijnzaadmeel*), natriumchloride; *) grondstoffen uit biologische teelt.

Ruwe proteïne 34,8 %, ruw vet 21,4 %, ruwe vezels 1,2 %, ruwe as 8,1 %, vocht 14,3 %.

Bied je hond meerdere keren per dag een paar stukjes aan als beloning. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is.

Hier gaat jouw hond van kwispelen…

Laat je persoonlijk adviseren!

Heb jij vragen over de voeding en gezondheid van jouw trouwe viervoeter?

Whatsapp +31 165 514 741

Antwoord binnen 24 uur

Mail [email protected]

Antwoord binnen 48 uur

Vraag nu advies