• Voor 13:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Pionier in duurzaamheid
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Valentijncadeau voor honden

Love-ly 🐶
Snackpakket!

✔︎ Geef jouw viervoeter een love-ly snackpakket
✔︎ Gratis geleverd, zonder verplichtingen
🌍 100% graanvrij & klimaatneutraal

3x Goood Mood Food...

Onze snacks barsten van kwaliteit met vrije uitloop lam of duurzame forel, de recepten met natuurlijke ingrediënten maken onze graanvrije snacks niet alleen lekker maar ook gezond. Want naast dat kwaliteitsvlees voegen we ook groenten, fruit & kruiden toe van boerderijen om de hoek. Dit zorgt voor de nodige vitamines en mineralen, perfect afgestemd op de behoeften van jouw hond!

Het natuurlijke receptuur van onze hondensnoepjes bevat geen graan, suiker, synthetische kleur- en geurstoffen & geen conserveringsmiddelen.

 

 

Liefde voor onze planeet.

Dagelijks werken we aan liefdevolle recepten voor jouw hond. Deze liefde geven we ook terug aan onze planeet.

Onze Love-ly snackpakket is verpakt in recyclebare verpakkingen & is 100% klimaatneutraal. Daarnaast komt een deel van de opbrengst ten goede van dieren, mensen en het milieu. Zo steun je met dit pakket actief aan het reinigen van de zee. Ook bieden we dankzij ‘Red de Neushoorn’ extra bescherming aan bedreigde diersoorten.

 

We houden van jouw hond. Niet meer, niet minder.❤️

 

 

Je zit dus niet vast aan contracten, abonnementen en/of andere verplichtingen. Als we jouw bestelling hebben ontvangen op werkdagen voor 13 uur, zorgen wij dat het de volgende werkdag gratis bij je geleverd is. Het pakket bevat 2*100 gram soft snack lam, 1*100 gram soft snack forel, gepersonaliseerde liefdesbrief & als extra optie de officiële Goood bandana!

 

 

Ohja, we weten nu al zeker dat je hond er geen genoeg van gaat krijgen… In het pakket zit een tegoedbon die 10% korting geeft op je (vrijblijvende) vervolgaankoop.

Wij vinden het toch ook geweldig om verrast te worden tijdens Valentijnsdag?!🌹

 

Wat dacht je van een love-ly snackpakket voor de liefste buddy van je BFF, buurman of beste collega… Voer tijdens het afrekenen de naam van zijn/haar hond in, en wij zorgen gratis voor een gepersonaliseerde liefdebrief in het pakket. 🐶

 

Smullen maar …. !

Be my valentine >

Hoe werkt het?

📣 Hondenbaasjes aan het woord…