• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Gratis Valentijnsbox

Love-ly 🐶
Snackpakket!

✔︎ Geef jouw viervoeter een love-ly snackpakket
✔︎ Gratis, vanaf € 29 bestelwaarde
🌍 100% graanvrij & klimaatneutraal

3x Goood Mood Food...

De prebiotische snack is gebaseerd op een 100% veganistisch en licht verteerbaar recept. Dankzij de mannan-oligosachariden (MOS) ondersteunt het de darmflora van jouw hond. Win-Win! 100 % Natuurlijk zonder toegevoegde suikers, kleur-, smaak- of bewaarmiddelen. Dit betekent dat zelfs gevoelige honden met voedselintoleranties het kunnen verdragen. Door de hartvorm zijn de Gooodies ideaal om mee te trainen. 🐶

 

 

Liefde voor onze planeet.

Dagelijks werken we aan liefdevolle recepten voor jouw hond. Deze liefde geven we ook terug aan onze planeet.

Onze Valentijnsbox is verpakt in recyclebare verpakkingen & is 100% klimaatneutraal. Daarnaast komt een deel van de opbrengst ten goede van dieren, mensen en het milieu. Zo steun je met dit pakket actief aan het reinigen van de zee. Ook bieden we dankzij ‘Red de Neushoorn’ extra bescherming aan bedreigde diersoorten.

 

We houden van jouw hond. Niet meer, niet minder.❤️

 

 

Je zit dus niet vast aan contracten, abonnementen en/of andere verplichtingen. Als we jouw bestelling hebben ontvangen op werkdagen voor 13 uur, zorgen wij dat het de volgende werkdag gratis bij je geleverd is.

Wij vinden het toch ook geweldig om verrast te worden tijdens Valentijnsdag?!🌹

 

Wat dacht je van een love-ly snackpakket voor de liefste buddy van je BFF, buurman of beste collega… Je ontvangt niet alleen een heerlijke snack, maar ook een exclusieve Goood bandana!

 

Smullen maar …. !

📣 Hondenbaasjes aan het woord…