• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Ontdek de kracht van

(h)eerlijke hondenvoeding.

 

Upgrade jouw hond zijn leven met natuurlijke hondenvoeding dat zijn gezondheid, het dierenwelzijn & onze planeet Goood doet.

Gezond. Duurzaam. Klimaatneutraal. Regionaal.

 

Smaakgarantie hondenvoer

Terug naar de basis, Moedernatuur 💚

Slachtafval, dierlijke bijproducten, wat voor vlees zit er nu eigenlijk in hondenvoeding? En wat voor leven hebben de dieren gehad? Het is allemaal heel onduidelijk… Wij hebben er genoeg van, tijd voor verandering. Ons vlees komt van dieren met gecontroleerde vrije uitloop en onze vis uit duurzame aquacultuur. Daarmee leveren we een waardevolle bijdrage aan het welzijn van de dieren en tegelijkertijd krijgt je hond eerlijk, gezond en lekkere proteïne voorgeschoteld.

Neem afscheid van de nasty vul- & conserveringsmiddelen… Laat jouw hond genieten van natuurlijke groenten & fruit rechtstreek van de akker. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van regionale pastinaak boordevol gezonde vezels voor het hart van jouw hond. Of hoogwaardige hennep voor de versterking van jouw hond zijn botten. Jij gezond, jouw hond gezond!

Het maken van hondenvoeding gaat gepaard met veel uitstoot. Van het vleesgebruik tot alle transportroutes, de planeet wordt er niet blij van en wij ook niet… Tijd voor verandering! Onze hondenvoeding is 100% klimaatneutraal van de akker tot in het voerbakje. De voeding wordt zoveel mogelijk met hernieuwbare energie geproduceerd. De onvermijdelijke CO₂-uitstoot compenseren we met een gecertificeerd klimaatproject.

Of dat nog niet genoeg is?! Goood wordt geproduceerd in ons eeuwenoud familiebedrijf met eigen laboratorium en team aan dierenartsen. We worden dus niet vertegenwoordigd door de grote internationale multinationals! Klinkt dat niet Goood?!

 

Een Goood start,

is het halve werk! 

 

Ontdek hondenvoeding zonder labeltrucs & vulmiddelen. Voeding dat jouw hond, het dierenwelzijn & onze planeet Goood doet. Want natuur & hond, is duurzaam gezond! 🐶 Let op; Het pakket is zonder verplichtingen & verzendkosten. Wel zo fijn voor een (h)eerlijke start! 💚

  • MT/Sporut

Proefpakket.

€ 21 | € 14,95 + gratis verzending!

 

✔︎ Laat jouw hond kennis maken met Goood
✔︎ Brokjes, natvoeding & snacks voor ± 10 dagen
🟢 Vandaag besteld, morgen in huis (zonder verplichtingen)

 

Alleen samen,

krijgen we gezonde voeding onder controle. 🐶

Nog vragen?

 

We zijn hier om je te helpen. Telefonisch of per mail, we beantwoorden alle vragen binnen 48 uur. Let’s do Goood & join the Fam.🐶