• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

De beste voeding
voor jouw puppy! 🐶

 

Heerlijke puppyvoeding begint met natuurlijke ingrediënten. Regionaal & 100 % CO2 neutraal. Is jouw pup klaar voor de toekomst?

3 x Waarom...

Trouwens, ze hebben nog veel liever vrije uitloop lam & duurzame forel! Het kwaliteitsverschil proeft jouw pup, net als wij mensen. De dieren krijgen de tijd om te groeien en worden alleen op natuurlijke wijze en zonder antibiotica gevoerd . Dit is cruciaal voor de hoogste kwaliteit. Hoogwaardige proteïnen, vitaminen en zink versterken op natuurlijke wijze de groei en het immuunsysteem.

 

We hebben de brokjes gemaakt die onze puppy’s verdienen!

Een gezonde groei begint met natuurlijke ingrediënten. Je zult dus nooit soja, kleur-, geur-, en smaakstoffen in ons recept terugvinden. Bijproducten passen ook niet in onze filosofie. Al onze ingrediënten komen van lokale boeren rondom onze fabrikant gevestigd in Duitsland. Wist je trouwens dat onze fabrikant al sinds 1765 de lekkerste hondenbrokjes maakt?!

 

Het gehele productieproces is klimaatneutraal. Door gebruik te maken van lokale leveranciers houden we de transportroutes zo kort mogelijk. De onvermijdelijke CO₂ compenseren we met verschillende initiatieven. Met elke portie Goood Junior worden herdershonden getraind, waardoor kinderen in Afrika vijf dagen naar school kunnen in plaats van dieren te hoeden!

Exclusieve Puppybox! 🐶

✔︎ Brokjes, natvoeding & snacks
✔︎ De allerbeste producten voor een gezonde groei
✔︎ + een extra speeltje voor nóg meer uitpakplezier

Het beste cadeau voor jouw pup
Gezonde hondenvoeding

Blije pup,

Blije baas!

Met elke portie Goood Junior worden herdershonden opgeleid voor duurzaam veeteelt in Togo. Hierdoor kunnen lokale kinderen naar school in plaats van schapen in de wei te hoeden. We hebben al 11.173 schooldagen mogelijk gemaakt. Een ontzettend bijzonder initiatief dat ons Goood doet!

Hoe voer ik mijn pup?!

Een puppy voeren kan lastig zijn, er zijn namelijk zó-veel verhalen te vinden… Met onze Whitepaper geven we je een duidelijke inzicht op de beste manieren hoe je jouw hond kunt voeren. Boordevol tips & tricks die je zeker niet mag missen in de belangrijkste groeifase van jouw lieveling.🐶

Wat hondenbaasjes zeggen…