• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Goood?

Je houdt van je hond en van de natuur. Wij ook. Daarom is onze gezonde premium hondenvoeding op natuurlijke en duurzame wijze geproduceerd. Precies zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft.

 

Het Goood voedingsconcept is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en ontwikkeld in samenwerking met onze dierenartsen. Door de jarenlange ervaring van onze dierenartsen is het uitgekiende voedingsconcept perfect afgestemd op de leeftijd, grootte en behoeften van jouw hond.

Lees meer over onze voeding >

Slachtafval, dierlijke bijproducten, wat voor vlees zit er nu eigenlijk in hondenvoeding? En wat voor leven hebben de dieren gehad? Het is allemaal heel onduidelijk… Wij hebben er genoeg van, tijd voor verandering…

 

… Wij kopen ons gecertificeerd vlees van dieren met vrije uitloop en onze duurzaam geteelde vis van leveranciers die we vertrouwen. Onze kip en lam met vrije uitloop en de forel uit duurzame teelt hebben het hele jaar door voldoende plaats om te bewegen en krijgen zelf ook enkel natuurlijke voeding. Dat verschil proeft jouw hond!

Lees meer over onze ingrediënten >

Het maken van hondenvoeding gaat gepaard met veel uitstoot. Van het vleesgebruik tot alle transportroutes, de planeet wordt er niet blij van en wij ook niet…

 

… Daarom is onze hondenvoeding 100% klimaatneutraal van de akker tot in het voerbakje. De voeding wordt zoveel mogelijk met hernieuwbare energie geproduceerd. De onvermijdelijke CO₂-uitstoot compenseren we met een gecertificeerd klimaatproject.

 

Lees alles over onze Sociale betrokkenheid >

Laat jouw hond proeven!

✓ Een selectie van brokjes & snacks
✓ Zónder verplichtingen
✓ Gratis voerbeker!

(H)eerlijk kwaliteitsvlees

Omdat we gebruik maken van vrije uitloop dieren en vis uit duurzame aquacultuur, proeft jouw hond het kwaliteitsverschil. Net als jij! Het recept is aangevuld met waardevolle groenten & vitamines voor een vitaal hondenleven!

100% klimaatneutraal 

Juist in tijden waar het milieu onder druk staat is het pure noodzaak om de natuur iets terug te geven. Daarom is onze voeding volledig CO2-neutraal en halen we meer dan 70% van onze ingrediënten rechtstreeks uit de streek.

Steun goede doelen

Met de iedere aankoop doe je iets goeeeds. Zowel voor je hond als voor onze planeet. Een deel van de opbrengst komt ten goede van dieren, mensen en het milieu. Zo steun je met elk product één van onze duurzame initiatieven.

Kies jouw hond zijn favoriete menu