• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie

Natuurlijke hondenvoeding! 🐶🍗

Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Goood producten bestaan uitsluitend uit hoogwaardige en natuurlijke kwaliteitsingrediënten om een gezond hondenleven te ondersteunen!

Waarom natuurlijk?

Natuurlijke voeding is voor iedereen gezond. In Goood producten is daarom ook geen soja, kleur-, geur-, en smaakstoffen terug te vinden. Alle ingrediënten komen van lokale leveranciers die op een duurzame manier werken. In ons voer zit  enkel vrije uitloop dieren verwerkt en de teelt is van plantaardige grondstoffen gedaan. Dat proeft je hond zeker!

Het gebruik van natuurlijke en hoogwaardige kwaliteitsingrediënten zorgt voor veel smaak. In ons productieproces kun je lezen hoe we er voor zorgen dat de smaak tijdens het produceren niet verloren gaat. Dit is belangrijk omdat je natuurlijk wel wil dat je hond zijn voerbakje helemaal leeg eet!

We zijn dol op de natuur. Daarom gaan we 100% klimaatneutraal te werk. Dit doen we door lange transportwegen te vermijden. Tot wel 70% van de ingrediënten komt uit de streek waar we de voeding produceren. De CO₂-uitstoot die vrijkomt compenseren we door samen met onze partner natureOffice bomen te planten. We hebben al 51.621 bomen geplant!

Persoonlijk voedingsadvies!

 

Samengesteld op basis van jouw hond zijn leeftijd, gewicht & eventuele bijzonderheden.

Probeer nu

Voedselzoeker voor mijn hond

Receptuur

Je bent wat je eet. Dat geldt ook voor onze trouwe viervoeters. Je wilt natuurlijk niet dat je hond troep binnenkrijgt. Weet jij precies wat er in het voer van je hond zit? Klik hier om erachter te komen!

Terug naar de oorsprong

 

Voor een gezonde voeding moet elk ingrediënt kloppen. Wij hecten dan ook veel belang aan een gecertificeerde herkomst van vlees. De dieren krijgen tijd om te groeien en worden uitsluitend op natuurlijke manier gevoerd. Dat is cruciaal voor de hoogste kwaliteit vlees.