• The First Ethical Petfood
  • We scoren een 4,8/5 op Trustpilot
  • Smaakgarantie
Hondenvoeding op basis van insecten

Dé voeding voor jouw
hond & onze planeet.🐶

 

Goood = Liefde voor hond & planeet. Dat is precies de reden waarom we bij dit product het ‘standaard‘ vlees hebben vervangen met een super duurzaam & hypoallergeen alternatief.

✔︎ Op basis van Insecten      ✔︎ Aanbevolen door dierenartsen      ✔︎ Hypoallergeen

Waarom insecten?

 

Insecten zijn de voedselbron van de toekomst!💚 Ze zijn duurzaam, gezond & verrassend lekker voor jouw hond. Onze Goood Duurzame Insecten is op basis van meelworm. Dit heeft verschillende voordelen, zoals…

Waarom insecten in hondenvoeding?

Eiwitgehalte

 

Meelwormen hebben een hoog eiwitgehalte en zijn daarom een ​​uitstekende bron van voedingsstoffen voor honden. Meelwormen hebben bijvoorbeeld een eiwitgehalte van ongeveer 50%, wat vergelijkbaar is met dat van standaard vlees.

Duurzaamheid

 

Het kweken van insecten voor voedsel is een duurzamere optie dan het kweken van vlees. Insecten verbruiken minder water en voedsel en produceren minder broeikasgassen in vergelijking met traditionele veehouderij.

Hypoallergeen

 

Omdat insecten, met name meelworm, een vrij nieuwe eiwitbron is in de wereld van hondenvoedingen, is de kans groot dat honden met een voedingsallergie positief reageren op deze voeding en geen symptomen van allergie ervaren.